Chef for a Night

FESTLIG OG UDVIKLENDE TEAMBUILDING MED RIGTIG GOD SMAG

TAG DINE KOLLEGAER UNDER ARMEN …

… og prøv en ny, spændende og hyggelig form for teambuilding. På vores Chef for a Night får du og dine kollegaer oplevelser og erfaringer sammen, som I kan bruge til at videreudvikle jeres gode samarbejdsrelationer på arbejdspladsen.

TIMING, PLANLÆGNING OG SAMARBEJDE

Tre helt essentielle arbejdsgrundlag når kokke i fællesskab skal fremtrylle en høj gastronomisk middag i køkkenet. Travlheden hersker, og alles hænder skal i brug, for at en velsmagende ret kan stå klar på det rette tidspunkt. Denne udfordring oplever I her i andre rammer, men med mange fællestræk med hverdagen på alle arbejdspladser.

HYGGE OG ERFARINGER

Samtidig med, at I lærer og styrker jeres samarbejde, bliver det også en hyggelig aften for alle. I bliver delt op i hold, og får hver jeres ret at forberede sammen med vores professionelle kokke. Når jeres hårde arbejde har resulteret i en skøn smagsoplevelse, nyder I alle sammen jeres veltilberedte måltid sammen omkring et veldækket bord.

CHEF FOR A NIGHT MED ET TWIST

Hvis I har lyst til at tilføje et ekstra pift til jeres aften, kunne I også prøve en Chef for a Night ølaften. Her byder vores øleksperter på foredrag og ølsmagning, inden vi laver smagsfyldte retter med øl som gennemgående tema. Eller hvad med en eftermiddag kun med desserter, hvor vores konditor Kim Andersen lærer jer alt om søde sager? Der er naturligvis også mulighed for en temaaften med asiatisk, tyrkisk, italiensk eller måske græsk mad.

DET PRAKTISKE

Vi afholder Chef for a Night i vores lokaler på Svendborgvej 243, hvor vores moderne køkken og hyggelige spisestue danner den perfekte ramme for jeres aften. Alternativt kan egen kantine benyttes mod merpris.

Kontakt os på 65 96 33 77 for mere info

Del dette indlæg

Slå op på Facebook
Giv et tip på Twitter
Del på Linkdin
Gem på Pinterest

Skriv en kommentar