Kursuslex Awards

Kai Thor er nomineret til prisen:
”Årets bedste catering leverandør”

Fra vores del af landet er Kai Thor nomineret til en pris for ”Årets bedste catering leverandør” i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.

I bedste Hollywood stil kårer møde- og eventbranchen Danmarks bedste udøvere inden for i alt 8 kategorier, som alle handler om at være nytænkende og yde noget særligt i forbindelse med afholdelse af professionelle møder og konferencer.

Vi kan nu bryste os af, at Kai Thor fra vores del af landet er nomineret til en award for ”Årets bedste catering leverandør”. Prisuddelingen finder sted i forbindelse med den årlige fagmesse i Forum i København med godt 300 udstillere og flere end 2.000 gæstende mødeplanlæggere over to dage, i starten af marts. Messen er den største tilbagevendende mødefagmesse i Skandinavien.

”Vi er glade for at kunne offentliggøre at Kai Thor er nomineret, som en blandt kun 5, til at dyste om at blive ”Årets bedste catering leverandør”. Nomineringen er en stor anerkendelse. Vi glæder os til at se, om Kai Thor løber med sejren den 2. marts ved prisuddelingen på Møde & Eventmessen 2016” siger direktør Christian Guldager fra Kursuslex.

Vi er glæder os til afgørelsen – og naturligvis til en god messe.

Del dette indlæg

Slå op på Facebook
Giv et tip på Twitter
Del på Linkdin
Gem på Pinterest

Skriv en kommentar