Det handler om god mad

Det siger gæsterne

Gode oplevelser er det, vi lever af

Hvert år leverer vi event-catering til et hav af arrangementer i hele landet med et utal af kuverter.

Herunder har vi samlet et udpluk af events, som du kan lade dig inspirere af.

Husk, at vi skræddersyer jeres event præcis efter de ønsker og behov, som I måtte ha’.  

ALIVE

Type af arrangement: Personalefester og Tour de France-events

Anledning: 3 forskellige events i sommeren ’22 i samarbejde med eventbureauet ALIVE

Deltagere: 10.000+

Location: Tour de France-ruten og udendørs koncertområde i Billund

Mad: Flæskestegssandwich, poké bowl, sandwich med varmrøget laks, paneret kyllingeburger, gastro-toast, sønderjysk frokostboks & grillpølser

Vi i ALIVE har benyttet Smag&Smil flere gange de seneste år.
Det har været til arrangementer fra 400 – 5.500 deltagere. Alle gange har været med stor succes og kompetent afvikling.

Vi benytter også Smag&Smil for deres innovative tilgang til bæredygtighed og hvordan, vi bedst muligt kan arbejde med dette.

Vi kan kun give vores bedste anbefaling til Smag&Smil.

–  Jonas Oddermose, direktør, ALIVE A/S

UMBRACO

Type af arrangement: 3-dages konference med afslutningsfest

Anledning: Årlig, tilbagevendende Codegarden-konference

Deltagere: 550

Location: DOK5000 på Odense Havn

Mad: Frokostbuffet og treretters aftenmenu

Til vores årlige tech konference, Codegarden, leverede Smag&Smil en dejlig mad- og serviceoplevelse til vores mange internationale gæster.

Samarbejdet og dialogen var rigtig god hele vejen igennem, og vi fik lavet de tilpasninger i menuen, som passede til vores ønsker og behov. Der var styr på både setup og service, og det hele kørte rigtig godt – både til frokost og til aften. Alt i alt var vi meget tilfredse med Smag&Smil, og vi kommer bestemt til at bruge dem igen i fremtiden.”

– Trine Nissen, Brilliant Activities Master, Umbraco

Humanic Group / DLG

Type af arrangement: Personalefest

Anledning: Jubilæum

Deltagere: 550

Location: DOK5000 inkl. totalløsning

Mad: Treretters festmenu

Det var med stor fornøjelse, at vi i sommeren 2022, endnu engang, entrerede med Smag&Smil på DOK5000 i Odense!

Med overlegen logistik, kreativ inspiration og stor fleksibilitet sikrede de en lækker kundeoplevelse for samtlige 550 gæster – både hvad angik oplevelsesdesign, forplejning og service.

Alle mand vidste præcis, hvor de skulle være hvornår, og personalet blev hurtigt omdirigeret ved spidsbelastninger i f.eks. garderobe eller bar.

Programmet var forsinket allerede inden velkomstdrinken, men det blev snildt indhentet med en rekordhurtig servering af hovedretten, og så kunne arrangementet ellers bare flyde videre.

Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Jeg ser i den grad frem til vores fremtidige fælles arrangementer.”

– Dina Plesner, Head of Sales, Humanic Group

HDJ Kloak

Type af arrangement: Reception og personalefest

Anledning: Fødselsdag

Deltagere: 150

Location: Virksomhedens egne lokaler

Mad: Paneret kyllingeburger, frikadeller med kartoffelsalat og grillbuffet

Vi har brugt Smag&Smil til to arrangementer. En reception og en 3-dobbelt fødselsdag. De skulle stå for alt fra teltopsætning til teltnedtagning.

Vi har været supertilfredse – både med mad og servering. Meget søde og dygtige tjenere, som bare havde totalt overblik. 

De får fem store stjerner herfra, og vi vil gøre brug af dem igen. Tusind tak for et par super gode fester.

–  Mette Nielsen, sekretær, HDJ Kloak