Det handler om god mad

Frokostordning

Nemt, enkelt og lækkert!

Hos Smag&Smil tænker vi på den verden, vi befinder os i. Det betyder, at vi har fokus på ”det grønne valg,” hvor vi aktivt forsøger at begrænse vores miljøbelastende aftryk på omgivelserne. Det betyder f.eks. brug af råvarer, som efterlader et mindre CO2-aftryk, og mindre emballage.

Vi tilbyder forskellige frokostmuligheder med skræddersyede løsninger til jer – uanset om jeres medarbejdere skal have sin egen, individuelle frokost, eller om I vægter det sociale i en fælles frokostbuffet.

Vores bestillingsside gør det nemt for jer og jeres medarbejdere at skrue op og ned for, hvor meget mad I har brug for. På den måde er I garanteret, at alle får det, de kan spise, og at vi kan minimere vores og jeres madspild. Og I betaler ikke for mere end det, I har bestilt.

Klik her for at se mere om, hvordan I kan vælge jeres egen frokost – hver dag!

Kontakt os på frokost@smagogsmil.dk eller brug kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Hverdagens højdepunkt

God gastronomi er bare dagens absolutte højdepunkt. Kender vi ikke alle den følelse? Frokosten sætter tonen for resten af dagen – og den tone er forhåbentlig ren harmoni. Den rigtige madoplevelse skaber arbejdsglæde og styrker virksomhedens profil.

Hos Smag&Smil tilbyder vi et kreativt og levende køkken med fokus på sundhed, de gode råvarer og masser af smag. Vores sunde og sæsoninspirerede frokost gør en forskel på arbejdspladsen – og til firmaarrangementer.

En velsmagende frokostordning behøver ikke koste spidsen af en jetjager – og det kan gøres nemt, enkelt og lækkert. Vores kokke sikrer, at frokostordningen er en daglig oplevelse, der giver smil på læben og ro i maven.

FÅ ET GODT
TILBUD

SÅDAN!

Vi kontakter dig inden for én hverdag.