Det handler om god mad

Nyd din mad - hver gang

God gastronomi er hverdagens højdepunkt

Vi har fokus på det gode køkken

Uanset om vi står for jeres alsidige frokost til hverdag eller lækker morgenmad, snacks eller frokost til jeres møde, så har vi altid skarp fokus på håndværk, gode råvarer og velsmag.

Hverdagens højdepunkt

Frokost er det absolutte højdepunkt i løbet af arbejdsdagen. Den rigtige madoplevelse skaber arbejdsglæde og en hjerne, som er klar på at gå til makronerne – uanset om det er i værkstedet eller bag skrivebordet.

Hos Smag&Smil tilbyder vi et kreativt og levende køkken med fokus på sundhed, de gode råvarer og masser af smag. Med en frokostordning fra Smag&Smil kan I skræddersy den løsning, som passer præcis til jer, så I får glade og veloplagte medarbejdere på arbejdspladsen.

Mad til dit møde

Hos Smag&Smil er mad en oplevelse – også til dit møde! Det perfekte møde er krydret med lækre og lette madoplevelser. Det er vigtigt med noget godt til ganen og grønt til øjet – det sikrer inspiration, motivation og koncentration på mødet.

Fundamentet for det gode møde bliver skabt med den helt rigtige kombination af sprøde snacks og lækre måltider – og den kombination kan vi til fingerspidserne.

Hos Smag&Smil er I garanteret:

Friskt og grønt

Friske råvarer, som både smager, giver energi og holder den sunde linje.

Faglighed

Højt fagligt niveau inden for både gastronomi, processer og procedurer.

Fleksibilitet

Fra ren leverance til totalløsning alt inkl.

Madspild

Vi reducerer madspild med omtanke, planlægning og opfindsomhed.

Overenskomst

Gode vilkår sikrer vores medarbejderes trivsel.

Hvad siger vores kunder?