Det handler om god mad

Event & catering

Event-catering til både små og store arrangementer i hele landet

Fra private dining til den store sommerfest

Skal I samles for at fejre en milepæl, en kollega eller blot nyde hinandens selskab? Så er Smag&Smil klar som topprofessionel sparringspartner på alt fra maden til location og underholdning. 

En skræddersyet løsning

Vi er en af landets dygtigste og mest erfarne event-leverandører med kokke, projektledere og personale, der er eksperter i at skabe præcis den fest eller arrangement, I forestiller jer.

Vi skræddersyr menuen i samarbejde med jer og leverer alt fra casual streetfood og varieret buffet til klassisk tre-retters og mindeværdige high-end gourmetoplevelser med et tvist.

Uanset om I er mange eller få, vil have hele festpakken med lokaler, servering og underholdning, eller udelukkende har brug for en enestående madoplevelse, så er jeres event i trygge hænder.

Tanke på klima og ansatte

Når du bestiller mad til dit event hos Smag&Smil kan du stole på, at vi arbejder aktivt med at begrænse vores klima- og miljøaftryk.

Det er dog ikke udelukkende miljøet, som I kan have god samvittighed overfor – vores kokke og chauffører er ansat under OK-forhold/overenskomst, som sikrer ordnede arbejdsforhold, tryghed og trivsel på arbejdspladsen. 

Vi leverer fleksibilitet & faglighed

Friske råvarer

Fokus på kvalitet og friske råvarer. Det bedste bliver lavet fra bunden - og det kan smages.

Grønt fokus

Vi sørger for, at maden både smager, giver energi og holder den sunde linje.

Stort & småt

Vi er totalleverandør fra få til flere tusinde kuverter. Vi klarer alt fra menu til location.

Madspild

Vi reducerer madspild med omtanke, planlægning og opfindsomhed.

Overenskomst

Gode vilkår sikrer vores medarbejderes trivsel.

Hvad siger vores kunder?