Eget bageri

Friskbagt brød bagt af egne Smag&Smil-bagere

Smag&Smils egne bagere

Hver morgen står vores egne bagere tidligt op for at trække i Smag&Smil-forklædet og starte dagens produktion af friskbagt brød.

Vores uddannede bagere tryller med surdej, kerner og korn i vores helt eget bageri, så I senere på dagen kan sætte tænderne i friskbagt morgenbrød, wienerbrød, rugbrød, franskbrød, kuvertbrød, sandwich eller kage.

Friskbagt og økologisk

Vores brød bliver lavet fra bunden, det er friskbagt, og det bliver leveret direkte til jeres dørtrin samme dag, som det forlader vores varme ovne. 

I vores surdejsbrød bruger vi italiensk mel, som lettere kan absorbere vand. Resultatet bliver en saftigere krumme til jeres fornøjelse.

Størstedelen af vores brød og de råvarer, som vi anvender, er økologisk med tanke på natur og klima.

Vi tager hensyn

Vi tager hensyn til allergener og ønsker til specialkost. Ved behov bager vi brød og kage uden gluten og animalske produkter, så alle kan få godt bagværk til deres frokost eller møde – uanset allergener eller præferencer.