Erhverv

Smag&Smil leverer alt fra menu og underholdning til location

Fra reception til den store sommerfest

Skal I samles for at fejre en milepæl, en kollega eller blot nyde hinandens selskab? Så er Smag&Smil klar som topprofessionel sparringspartner på alt fra maden, location og underholdning.

Vi er en af landets dygtigste og mest erfarne event-leverandører med kokke, projektledere og personale, der er eksperter i at skabe præcis den fest eller det arrangement, I forestiller jer. Vi skræddersyer menuen i samarbejde med jer, og hvis I ønsker det, stiller vi vores mange og unikke rammer til jeres rådighed

Uanset om I er mange eller få, vil have hele festpakken med lokaler og servering, eller udelukkende har brug for en enestående madoplevelse, så er jeres event i trygge hænder.

Se, hvad vi tilbyder

Julefrokost
Skal I holde årets sidste fest med kollegerne – og skal maden sidde lige i skabet? Så lad os stå for forplejningen med en skøn julemenu af de bedste råvarer tilberedt med kærlighed og masser af julemagi.
Sommerfest
Iskolde drinks, grillmad og sommer vibes.
Intimt og småt eller den helt stor koncertplads med glamping? Mulighederne er mange, når I skal fejre firmaets store milepæle eller bare sommerens komme med kollegerne.
Fine dining
Skal der være smæk på elegance og ekstravagance, og skal der kæles ekstra meget for råvarerne og præsentation til jeres arrangement? Så kan I trygt læne jer tilbage og lade vores professionelle kokke-team forkæle jer. Kun fantasien sætter grænser!
Streetfood
Gourmethotdogs eller kyllingeburger i casual og hyggelige omgivelser. Eller en poké bowl eller nudelsalat indtaget ved picnicborde over en god snak med kollegerne i skæret af kulørte lamper. Skal det være uformelt, men stadig lækkert, så er Smag&Smils konceptpakke med streetfood lige noget for jer.
Skræddersyet event
Har I særlige ønsker til, hvordan jeres event skal skrues sammen - både i forhold til maden, tema, location og underholdning? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan skabe netop det arrangement, som I går og drømmer om.
Reception
Et jubilæum - for eksempel - kan fejres med en uformel reception, hvor maden ikke er afhængig af serveringstidspunktet. Vi tilbyder alt fra små fingerfine hapsere til det store, farverige bord med alskens delikatesser til at stille den lidt større sult. Vi står også gerne for de obligatoriske velkomstbobler og andet læskende til ganen.
Møde og konference
Skal koncentrationen fastholdes til jeres møde eller konference? Så sørger vi for at tanke maven og hjernen godt op med noget lækkert og mættende mellem strategier og vigtige budskaber - så skal I blot sørge for at holde fokus på det, der er vigtigt for jer.