Private events

Smag&Smil gør din store dag til noget ekstra særligt – med alt fra menu til location

Jeres garanti for en perfekt fest

Fødselsdagsfest, bryllup, konfirmation eller noget helt fjerde? Vores kokke og personale står klar til at gøre jeres store dag til et fantastisk minde. Vi skræddersyer menuen i samarbejde med jer, og tilbyder en række meget forskellige lokaler ved behov – så I får præcis den fest, I drømmer om.

Uanset om I er mange eller få, vil have hele festpakken med lokaler og servering, eller udelukkende har brug for en enestående madoplevelse, så er I i trygge hænder hos os. Klik her for at se jeres muligheder, hvis vi  også skal hjælpe jer med de helt rigtige lokaler.

Se, hvad vi tilbyder

Bryllup
En vigtig investering i en af livets helt store begivenheder er – udover jeres ’ja’ – maden! Som gæst glemmer man aldrig maden til et bryllup – og som par er det jeres første måltider som nygifte. Hos Smag&Smil kan vi levere alt fra menu og underholdning til udsmykning og lokaler. Vi hjælper med at gøre jeres ønsker til virkelighed på jeres helt store dag.
Konfirmation
Står den på konfirmation eller nonfirmation for familiens teenager? Så kan Smag&Smil hjælpe med menuen – eller hele arrangementet inkl. venue og underholdning. Vi kan levere alt fra den uformelle til den elegante løsning – teenagerens ord er vores lov.
Fest
Bruger du tiden i køkkenet i stedet for at fejre med dine gæster? Lad Smag&Smil stå for det praktiske, så du kan nyde sommerfesten, sølvbrylluppet eller studentergildet til fulde. Vi hjælper med alt fra mad og personale til det helt rigtige venue, som gør dit arrangement til en uforglemmelig oplevelse.