Omtanke for miljø, klima og ansatte
Hensyn til klimaet
Hos Smag&Smil tænker vi på den verden, vi befinder os i.
Vi har fokus på ”det grønne valg,” hvor vi aktivt forsøger at begrænse vores miljøaftryk på omgivelserne. Det betyder f.eks. brug af lokale råvarer, som efterlader et mindre CO2-aftryk, og fokus på at reducere emballage.
Så kan I spise frokost med god samvittighed.
Madspild handler dog om meget mere end bare at smide mad ud, der ikke bliver spist, og vi reducerer spildet fra jord til bord gennem omtanke, planlægning og opfindsomhed.
Køkkenet vurderer og tilrettelægger løbende råvarebehovet ved hvert enkelt måltid, så vi sikrer minimalt madspild – lige fra indkøb til håndtering af råvarer og ved servering.
Velbekomme!
Tryghed og trivsel
Hos Smag&Smil er vi stolte over at have et team af dygtige og dedikerede medarbejdere, herunder kokke, bagere, chauffører og opvaskere, der alle er ansat under OK-forhold/overenskomst.
Vi sætter stor pris på vores medarbejderes hårde arbejde og dedikation, og derfor er det vores fornemste opgave at tage ansvar for deres velfærd og trivsel på arbejdspladsen.
Vi ønsker at skabe et fair og bæredygtigt arbejdsmiljø, og det gør vi bl.a. ved at have vores medarbejdere ansat under overenskomst.
Overenskomsten sikrer, at vores medarbejdere er beskyttet i forhold til løn, pension, barsel, overarbejde og hviletid.