Job hos Smag&Smil

Søger du en fremtid inden for det kreative køkken?

Bliv en del af Team Smag&Smil

Kunne du tænke dig at blive en del af Team Smag&Smil?

Vi brænder for de fantastiske madoplevelser – store som små! – og vi er vilde med det kreative køkken, hvor stemningen er lige så god som maden.

Vi sætter en ære i at efterlade kunderne med et stort smil på læben, gennem et højt fagligt niveau inden for både gastronomi, processer og procedurer.

Din indsats gør en forskel
Som en del af Team Smag&Smil er du både med til at skabe unikke, enestående oplevelser for hundredtusindvis af danskere samt at stille sulten på frokostbordet på en lang række fynske virksomheder hver eneste dag.

Din arbejdsdag bliver aldrig ’hverdag’, når vi leverer nyskabende og innovative løsninger til events, konferencer, frokostordninger, pop-ups m.m. – lige fra 2 til 20.000 kuverter!

Søg job hos Smag&Smil

Vi søger løbende nye kolleger, og du kan altid se eventuelt opslåede stillinger her. Du er også meget velkommen til at oprette en “Jobagent“ ved at klikke på knappen nedenfor. 

Det er let og hurtigt, og så får du besked fra os, så snart der bliver en stilling ledig, som passer til din profil.

© e-Recruitment by HR-ON

Et job med muligheder

Når du udvikler dig – så udvikler vi os! Derfor har vi stor fokus på din faglige og personlige vækst.

Har du en god idé? Eller har du lyst til at eksperimentere med kreative løsninger? Det får du rig mulighed for i køkkenet og bag kulissen hos Smag&Smil. Vi har løbende gang i nye, spændende projekter og samarbejder, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på alt fra idé til udvikling og slutprodukt.

Så – brænder du for gode madoplevelser, service og udvikling? Vil du være en del af en spændende koncern spækket med muligheder?

Hos Smag&Smil får du:

  • En alsidig arbejdsplads
  • Et højt fagligt niveau
  • Løn efter overenskomst
  • Fokus på trivsel og velfærd