Venues

Det helt rigtige venue fuldender dit arrangement

Location, location, location

Sanderumgaard Gods
Sanderumgaard ligger i Davinde Sogn - midt i naturen og midt på Fyn. Stedet er kendt for deres eventyrlige og enestående smukke havelandskab med egen sø, snoede stier og romantiske pavilloner. Deres to gamle bindingsværkslænger danner charmerende rammer til ethvert event.
Bramstrup Gods
Bramstrup Gods er beliggende i Årslev omgivet af smuk natur og skov. Stedet har sit helt eget operahus og unikke lokaler som Laden, Stalden og Tårnet. Udendørs ligger store plæner med plads til 10.000 personer, som kan bruges til både koncert og glamping.
Lundsgaard Gods
I idylliske Kerteminde ligger Lundsgaard Gods, som i dag driver økologisk skov- og jordbrug. De tidligere avlsbygninger fra 1880'erne er indrettet med café, koncertsal, industrikøkken og flere forskellige udlejningslokaler - perfekt til events.
Landsbyen Odense
Ved amfiteatret i Den Fynske Landsby afholder Live Culture hver sensommer live-koncerter med kendte, danske artister. Det er den perfekte anledning til et VIP netværks- og/eller firmaarrangement med god mad og drikke efterfulgt af fed live-musik.
Selleberg Herregård
I Marslev mellem Odense og Kerteminde finder du den eksklusive og historiske herregård, Selleberg. Stedet har plads til 12-48 personer og kan danne intime rammer for en workshop, en jagtmiddag, en konfirmation eller en rund fødselsdag.
Brandts
Brandts ligger midt i Odense centrum i den gamle klædefabrik og det eksisterende museum. Historien som gammel fabriksbygning træder tydeligt frem i de lyse lokaler, som alle har flotte vinduespartier og en unik udsigt til Amfipladsen og byens pulserende liv.
G.A.S.A.
Blot 7 minutter fra Odense Banegård med Odense Letbane finder I G.A.S.A. i gamle og rustikke lagerbygninger. Lokalerne har et industrielt og moderne look med rå murstensvægge, graffitikunst, planter og kulørte lamper, som inviterer til mange skønne timer i godt selskab.
Odense Congress Center
I Odense Congress Center er der plads til den helt store fest, da de mange haller og sale danner ramme for events for helt op til 10.000 personer - indendørs! Lokalerne kan indrettes og pyntes præcis efter jeres ønsker. I samme bygning ligger Hotel Odense, som med deres igangværende renovering bliver Odenses største hotel i 2024.