Hvem er vi

Vi har fokus på det gode køkken

Historien

Smag&Smil har leveret kulinariske løsninger til organisationer, myndigheder og store dele af det danske erhvervsliv siden 1974. I dag leverer vi løsninger inden for flere forretningsområder, hvor vores primære fokus er kantineløsninger og event catering.

Siden starten har vi skærpet kravene til det gode køkken, og i dag leverer vi alt fra streetfood til gourmetoplevelser med en aktiv holdning til kvalitet, madspild og arbejdsvilkår.

Udvikling har altid været en prioritet hos Smag&Smil. Vi lader os inspirere af tidens trends, men glemmer ikke det håndværk, der har skabt en god klassiker.

Vi sætter standarden højt – og det motiverer os til at skabe, forme og udtænkte nyt – og stort. I 2022 serverede vi mad for 78.000 gymnaster og entusiaster til DGI’s Landsstævne i Svendborg – og vi kan sagtens bide over mere.

Maden, du oplever

Alle dine sanser kommer i spil, når du sætter tænderne i maden fra Smag&Smil. Vores kokke skaber konstant spændende madoplevelser.

Smagen, duften, konsistensen, anretningen – vi ved, hvor vigtigt hele udtrykket er, når du ikke bare spiser, men oplever maden. Den helhed sikrer vi med viden, indlevelse, faglig dygtighed – og ikke mindst en konstant nysgerrighed.

Med respekt for råvarerne skaber vi velsmagende og mættende anretninger, der kan Nøglehulsmærkes. Og vi arbejder bevidst på at undgå madspild i hele processen fra råvare til endelig servering.